top of page
2404-02-INT-i-04-D-kitchen_R02.jpg

  Omfattende lyspakke  

  Fullverdige kjøkken fra HTH  

 Store vindusflater, helt til gulv gir masse naturlig lys inn i leiligihetene 

  Alle hvitevarer inkludert  

Detaljene skaper helheten

 1-stavs eikeparkett i bred utførelse 

Er du redd for å bli sittende med to boliger?

Boligrenter varierer over tid. Etter en periode med mange renteøkninger synes økonomene nå å være enige om at 2024 vil bli året for rentereduksjoner.

For de leilighetskjøpere som allerede eier egen bolig er det oftest ikke renteoppgangen i seg selv som er utfordringen, men heller redselen for ikke å ha fått solgt den gamle boligen før den nye skal overtas. – De ønsker rett og slett ikke å bli sittende med to boliger.

Dersom dette er din utfordring må du gjerne ta kontakt med våre flinke meglere, så kan vi samme se på om vi kan finne en løsning som trygger din situasjon.  

Ta kontakt med Christer (mob 957 59 275) eller Øyvind (mob 970 09 003) for en uforpliktende prat. 

Å kjøpe bolig skal være hyggelig og bekymringsfritt. Vi hjelper deg å gjøre valget enklere. 

2404-02-INT-i-04-D-kitchen_R02.jpg

Gangsås Allé Bygg B

De 11 nye leilighetene i Gangsås Allé bygg B får praktiske og moderne planløsninger med god arealutnyttelse og gode solforhold. Prosjektet har landlig beliggenhet i grønne omgivelser, samtidig som det ligger nært det meste.

Hus B består av 2-4-roms leiligheter fra 51  til 136 kvm BRA. De største leilighetene har mulighet for hybel.

I Gangsås Allé har vi tenkt nøye igjennom alle planløsninger.

Vi har planlagt hver leilighet som om vi skulle bo der selv.

2404-02-INT-i-02-C-living-view_R02.jpg
2404-02-INT-e-01_blue_hour_R01.jpg
2404-02-INT-i-01-C-living-kitchen_R02.jpg

Detaljene skaper helheten

Vårt motto er «Detaljene skaper helheten», et motto vi alltid etterlever når vi planlegger og bygger nye boliger.

 

For oss har prosjektutvikling det fulle fokus i alle ledd og i alle faser av byggeprosjektet. Dette innebærer at vi ser etter forbedringspotensialer hele veien fra tegnebrettet til boligene er ferdigstilt. Vi ønsker å levere kvalitet i form av gode bo-opplevelser til kjøpers beste. Vi ønsker å skape boliger vi kan være stolte av, og som har det lille ekstra. Det lille ekstra handler ikke om gullkraner og marmor, men om riktig materialvalg, gode og gjennomtenkte løsninger, samt summen av det totale leveranseomfang.

 

De som flytter inn i Gangsås Allé kan nyte godt av ekstra takhøyde på 2,6 meter, -store vindusflater og den lune følelsen vannbåren varme gir. Det vil være listefri utførelse mot tak og vinduer, samt store lister mot gulv. Alle rom, unntatt våtrom, får -en-stavs eikeparkett og det er vannbåren varme i alle gulv.

I Gangsås Allé har vi tenkt nøye igjennom alle planløsninger. Vi har planlagt hver leilighet som om vi skulle bo der selv. Målet har vært å skape leiligheter hvor kjøper ikke skal føle behov for å gjøre endringer, men kunne flytte rett inn i en fresh og moderne leilighet i det som for oss er den beste bydelen i Harstad.

 

Vi har jobbet hardt med detaljer og kvaliteter for at en av leilighetene i Gangsås Allé skal bli ditt nye drømmehjem. Vi er meget godt fornøyd med resultatet og ønsker deg velkommen.

 

Se alle leilighetene og priser i boligvelgeren her

 

Hjertelig velkommen til

- ditt nye drømmehjem!

2404-02-INT-i-03-D-living-kitchen_R01.jpg
  • 3 soverom

  • 120m2 

  • Mulighet for utleie

  • Innskudd fra kr 3,625 mill

Leilighet type A

En stor og lys endeleilighet med tre fasader. For de med flere familiemedlemmer eller de som rett og slett bare ønsker litt ekstra plass. 

DJI_0035.JPG
2404-01-INT-e-02_Sunny_R02.jpg
2404-02-INT-i-05-D-bedroom_R01.jpg

Beliggenhet

Gode solforhold, landlig beliggenhet og samtidig nært det meste.

I en kompakt by som Harstad, hvor avstandene er relativt små, er det ingen grunn til å bo i skyggen. Gangsås Allé ligger fint og solfylt til i den syd-vestvendte solhellinga der Gangsås Allé møter Rødbergveien.

 

Her bor du i grønne omgivelser i nærhet av Gangsåstoppen. Kanebogen senter med alle sine servicetilbud ligger bare noen hundre meter unna. Med bil når du Harstad sentrum på mindre enn 5 minutter.

Bor du i Gangsås Allé kan du parkere bilen for godt. I forbindelse med utbygging av Harstadpakken er det etablert flere busstopp i umiddelbar nærhet til prosjektet, og den nye gang- og sykkelveien har økt tilgjengeligheten ytterligere.

Grønne omgivelser og en grønn hverdag

Leilighetene
Beliggenhet
2404-02-INT-e-01_blue_hour_R01.jpg

Velkommen til Gangsås Allé!

bottom of page