top of page
Gangsås Allé Logo_gull.png

Nå starter salget av

Bygg B

Sjekk ut
den arealeffektive
50-kvadrateren

>>> Les mer 

Snarveier

brochure.png
bolivelger ikon.png
clipboard.png
Untitled-1.png
2404-01-INT-i-05_house_A_apt_A_balcony_R

Gangsås Allé

Leilighetene i Gangsås Allé har praktiske og moderne planløsninger med god arealutnyttelse og gode solforhold. Prosjektet har landlig beliggenhet i grønne omgivelser, samtidig som det ligger nært det meste.

 

De første 16 leilighetene er fra 50  til 99 kvm BRA.

I Gangsås Allé har vi tenkt nøye igjennom alle planløsninger. Vi har planlagt hver leilighet som om vi skulle bo der selv. Her er et utvalg av boligenes kvaliteter.

Inntil 2,6 meters takhøyde

 

Store vindusflater som gir mye lys

 

Vannbåren varme i alle rom, også badet

Individuelle energimålere i hver leilighet

Omfanget av skap på soverommene og i hall overgår hva man normalt finner i nyboligprosjekter

 

Moderne en-stavs eik parkett og kraftige, rettvinklede gulvlister. Moderne listeløs løsning rundt vinduer, terrassedør  og i overgang vegg/tak.

Omfattende kjøkken i moderne utførelse 

 

Fullintegrerte kjøleskap og fryseskap i full høyde

 

Omfattende lyspakke og moderne fargepalett

Et komplett bad med bl.a. stort nedsenket dusjhjørne med skyvdør, 75x75 gulvfliser og mosaikk, bevegelsesstyrt nattlys og heldekkende speil over innredningen

Detaljene skaper helheten

2404-01-INT-i-07_house_A_apt_A_kitchen_R
2404-01-INT-e-03_Closeup_R02.jpg
2404-01-INT-i-10_house_A_apt_A_bedroom_R

Detaljene skaper helheten

Leilighetene i Gangsås Allé har praktiske arealeffektive planløsninger, gode kvaliteter og et leveranseomfang som vil skille seg ut i nyboligmarkedet.

 

Leilighetene blir lyse og luftige med store vindusflater og ekstra takhøyde på opptil 2,6 meter. Kjøkken, stue, soverom og entré får lys en-stavs eikeparkett, og leiligheten leveres med vannbåren varme i alle gulv. Listefri løsning mot tak og rundt vinduer, kraftige gulvlister og en omfattende lyspakke bidrar til å gi leiligheten et eksklusivt preg.

 

Kjøkkenet leveres med moderne glatte fronter og integrerte hvitevarer. Fullintegrert kjøleskap og fryseskap i full høyde inngår i prisen, og omfanget av skap på soverommene er langt over hva man normalt finner i nyboligprosjekter. 

 

Badet leveres med store (80x80 cm) fliser på dusjvegg og badegulv, samt moasaikkfliser på gulv i dusjsonen. Speilet dekker hele veggen over baderomsinnredningen og et stort dusjhjørne med skyvedør gjør sammen med de integrerte downlightsene badet moderne og innbydende.

 

Parkeringen er lokalisert under bygget med heis og trapp adkomst til hvert leilighetsplan.

Vi har jobbet hardt med detaljer og kvaliteter for at en av leilighetene i Gangsås Allé skal bli

- ditt nye drømmehjem!

DJI_0035.JPG
2404-01-INT-e-02_Sunny_R02.jpg
2404-01-INT-i-08_house_A_apt_A_dining_R0

Beliggenhet

Gode solforhold, landlig beliggenhet og samtidig nært det meste.

I en kompakt by som Harstad, hvor avstandene er relativt små, er det ingen grunn til å bo i skyggen. Gangsås Allé ligger fint og solfylt til i den syd-vestvendte solhellinga der Gangsås Allé møter Rødbergveien. 

 

Her bor du i grønne omgivelser i nærhet av Gangsås-toppen, og Kanebogen senter med alle sine servicetilbud ligger bare noen hundre meter unna. Med bil når du Harstad sentrum på mindre enn 5 minutter.

Bor du i Gangsås Allé kan du parkere bilen for godt. I forbindelse med utbygging av Harstadpakken blir det etablert busstopp i umiddelbar nærhet til prosjektet, og den nye gang- og sykkelveien som nå bygges helt inntil prosjektet, øker tilgjengeligheten ytterligere.

Grønne omgivelser og en grønn hverdag

Kvalitet i alle ledd

Kjøkken og garderober fra:

hth-logo-4-farve.gif

Velkommen til Gangsås Allé!

Leilighetene
Beliggenhet
bottom of page